Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Telefon : 02645160418
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://geyvenfkilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ALİFUATPAŞA MAH. CEBESOY CAD. NECIP FAZIL KISAKÜREK ILKOKULU BLOK NO: 10 GEYVE / SAKARYA
VİZYON : İdealimiz..... Eğitim bölgemizdeki tüm şahıslar, okul personelimiz ve tüm öğrenciler “Benim Okulum” diyebilecekleri bir sahiplenme şuuru kazanabilsin, İdealimiz..... Eğitim bölgemizdeki tüm bireylerce öğrenmenin temel ihtiyaç olduğu kabul edilsin; okulumuzda herkes okulun mahallemizde “Tercih Edilen Eğitim Yuvası” idealini besimsesin ve her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, İdealimiz..... Eğitim yuvamızdaki tüm bireylerce “Hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz” düşüncesi benimsensin.
MİSYON : Bizler...... Öğrencilerimizin gelişen modern çağa ayak uydurabilecek, toplumun beklentilerine cevap verebilecek ve geleceğe yön verebilme sorumluluğuna sahip bireyler olarak yetiştirilmeleri için çalışırız, Bizler...... Öğrencilerimize değer verir, onların öğrenmeyi öğrenmelerine kılavuzluk ederiz, Sonuç olarak bizler...... Öğrencilerimizin her yönüyle yetiştirilip geliştirilmesinde karşılıklı olarak sorumluluk alır, tüm gücümüzle çalışır ve bundan büyük mutluluk duyarız.
BAŞARILAR : Halk oyunları ekibimiz Muş Yöresi Halk Oyunları dalında 19-24 Nisan 2012 Tarihleri arası Sakarya 8. Uluslararası Egemenlik Haftası Halk Oyunları Festivali kapsamında İlçemizi, İlimizi ve Türkiye´mizi tek Türkiye ekibi olarak temsil etmiştir.

Öğretmen :7
Öğrenci :119
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :1865
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 09:00-14:55
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Dolmuşlarla veya kişisel imkanlarla il ulaşımı sağlanmakta; ilçe ile taksi dolmuşlarla ve yaya olarak ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Alifuatpaşa Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 3km, il merkezine 30 km. uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Halkoyunları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :